THE BEST SIDE OF دوربین مخفی استخر قم

The best Side of دوربین مخفی استخر قم

The best Side of دوربین مخفی استخر قم

Blog Article

خانه یزدان‌پناه، بنایی کهن با وسعتی بیش از هزار مترمربع و متعلق به اواخر حکومت قاجاریان و اوایل حکومت پهلوی اول است. این عمارت امروزه به‌عنوان موزه صنایع دستی قم، مورد استفاده قرار می‌گیرد و در آن آثاری ارزشمند از هنر صنایع دستی بومی این شهر نگهداری می‌شود.

[۲۸] البته برخی مورخان تأسیس این شهر را پس از ورود اسلام به ایران[۲۹] و در سال ۸۳ق[۳۰] یا ۹۳ق دانسته‌اند.[۳۱] بیشتر مورخان، فتح قم را در ۲۳ق به دست ابوموسی اشعری دانسته‌اند.[۳۲] البته بعضی از گزارش‌ها، فاتح قم را مالک بن عامر اشعری [۳۳] و بعضی دیگر احنف بن قیس می‌دانند.[۳۴]

در روستای فردو و میان گورستان، امامزاده‌ وجود دارد. در داخل این گورستان سنگ قبرهای تاریخی و متعلق به ۱۰۲۷ و ۱۱۵۰ هجری قمری وجود دارد. علاوه بر این در حوالی روستا و در هشت کیلومتری آن امامزاده بسوره، باوره یا چهار امامزاده واقع است.

یکی از دیدنیهای اطراف قم کویر غدیر اسب یا دریاچه نمک غدیر اسب است. این کویر، ???? ????? یکی از سه کویر نکمزار مسیله محسوب می‌شود که به‌شکل دایره‌ای است و چهار کیلومتر قطر و سه هکتار مساحت دارد.

مستوفی، حمدالله بن ابی‌بکر، نزهه القلوب، تحقیق: محمد دبیرسیاقی، قزوین، حدیث امروز، ۱۳۸۱.

تالاب بهشت معصومه از جمله مقاصد پرنده‌ نگری ایران و قم محسوب می‌شود. هرساله و به‌ویژه در فصل زمستان، این تالاب میزبان انواع پرندگان مهاجر همچون مرغابی، غاز، انواع آبچیلک‌ها، کاکایی، حواصیل، خروس کلی است.

آدرس: ۲۰ کیلومتری قم، ??? ?? ????? ?????? جاده‌ قم به کاشان (مشاهده روی نقشه)

بازدید از تیمچه بزرگ و مشاهده هنرمندی گذشتگان و هنر مردم امروز، خالی از لطف نیست.

این دریاچه تماشایی که همچون آینه‌ای صاف در دل کویر قم ????? می‌درخشد، ۳۷ هزار هکتار وسعت دارد.

سایت پول تیکت برترین سامانه برای خرید آنلاین بلیط استخر است که بیش از یک دهه است که کار خود را ??? ?? ?????? آغاز کرده است.

این روستاها شامل آغلک، ???? ????? ?????? بنابر، جمزقان یا جمیزقان، قاهان، نویس، کاسوا و انجیله می‌شود.

۸۲ق قتل عام زرتشتیان به دست احوص ۱۳۱ق جنگ قحطبه و ابن ضباره در مبارزه ابومسلم خراسانی و بنی امیه

علاوه بر این پرندگان کنار آبزی، بومی، شکاری نیز در بهشت معصومه زندگی می‌کنند.

حموی، یاقوت بن عبدالله، معجم البلدان، بیروت، دارصادر، ۱۹۹۵م.

Report this page